Obvestilo
Plinski žar Morsoe
Plinski žar Morsoe

Žari na plin Morsø

Morsoe plinski žar
Morsoe plinski žar
Morsø žari na plin so priročni plinski žari, ki ne ponujajo le osnovnih funkcij plinskega žara, temveč se lepo podajo zunanjemu okolju s svojo eleganco in modernim designom.

Plinski žar Morsoe
Plinski žar Morsoe

Žar na plin Morsø Forno Gas, danskega proizvajalca Morsø, je vrhunskega dizajna, a obenem tudi zgrajen iz vrhunskih materialov. Premium izdelek po dostopni ceni.

Ob pogledu na svoj žar Morsø boste najprej opazili pokrov. Je eden ključnih delov in je tisto, kar omogoča neskončne možnosti, ne glede na to, česa si želijo vaše brbončice. Zaprti žar zadrži toploto, vlago in dim. Hrana je hitreje pečena, zaradi višje vlage v okolici jed ostane sočna.

Zunanja kaseta Morsø Forno Gas je izdelana iz litega aluminija, medtem ko je žar rešetka iz litega železa. Minimalistični ročaj dopolnuje sprednji del žara tako oblikovno kot ergonomsko. Hkrati pa štirinožna rešetka ohišja zagotavlja stabilno podlago, ki diskretno omogoča prostor za nadzorno ploščo in plinsko povezavo.

Plinski žar Morsoe
Plinski žar Morsoe

Žar na plin Morsø Forno Gas je lahko super izbira za vas, saj je:

  • PRIMEREN TAKO ZA ZAČETNIKE KOT MOJSTRE ŽARA
  • Morsoe plinski žar
    Morsoe plinski žar

Ne glede na to, ali kuhate vsak dan ali občasno, ali znate izkoristiti številne metode peke ali ne – Morsø Forno Gas žari so primerni za vas.

  • PREPROST ZA UPORABO

Morsø Forno Gas žari so preprosti za uporabo. S pritiskom na gumb ga preprosto prižgete, vzdrževanje konstantne temperature ali spreminjanje le-te je preprosto. Žar se segreje prej kot v 10 minutah.

Idealni so za vse, ki nameravate dosti peči, žar lahko postavite na balkon ali teraso in ga uporabljate za peko kosil.

  • ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE

Morsø Forno Gas žare je preprosto čistiti, ni ostankov pepela. Maščoba in sokovi se zbirajo v posodici v spodnjem delu žara, ki jo odstranimo iz zadnje strani.

Kaj o žarih Morsø pravi direktor podjetja Dejan Toman:
Tudi pri naši družini se je začelo vse pri običajnem roštilju. Ko pa ugotovite, da lahko jedi pripravite dosti okusneje, se začnete ozirati za alternativami. Morsø Forno Gas je prava alternativa.

Morsø enostavno dela boljše žare. Z dobro regulacijo dotoka zraka in odtoka dima, kar cenejšim žarom ne uspeva. Izdelava zaključkov, kljuke, mreže, notranjost, debelina pločevine in emajla je bistveno boljša od konkurence.

Namesto, da bi eksperimentirali z različnim ogljem, briketi in vžigalniki, se raje ukvarjajte s tistim, kar je zares pomembno: Hrana!

Morsoe plinski žar
Morsoe plinski žar

Ne spreglejte

Našo regijo bogati 13 obetavnih podjetniških zgodb

DIATONIČNE HARMONIKE IZ LIPOVEGA LESA IN POBEG V TROPSKI GOZD STA LETOŠNJI ZMAGOVALNI POSLOVNI IDEJI …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja