Obvestilo
Slovenija, Trebnje, 01.avgust2009, Prometni zastoj na Medvedjeku. Foto: Igor Zaplatil/DELO

Zastoji na primorski avtocesti proti Kopru

Tudi zadnji avgustovski teden je promet na slovenskih cestah zgoščen. Na primorski avtocesti med Razdrtim in razcepom Nanos proti Kopru je nastal dolg zastoj, poroča prometno-informacijski center. Voznikom priporoča obvoz Postojna-Senožeče, iz smeri Ljubljane proti Novi Gorici pa obvoz po cesti Logatec-Kalce-Col-Ajdovščina.

Do zastojev proti Primorski prihaja tudi na ljubljanski južni obvoznici med razcepom Malence in Kozarje, občasno pa zaradi varnosti zapirajo predor Golovec iz smeri Zaloške proti Malencam. Prav tako je zastoj na ljubljanski zahodni obvoznici med Brdom in Brezovico proti Primorski.

Gost promet je še od Ljubljane do Vrhnike proti Kopru, na gorenjski avtocesti pa je kilometrski zastoj pred cestninsko postajo Hrušica proti Avstriji. Zastoji so bili dopoldne tudi na avtocesti Maribor-Ptuj, pred koncem avtoceste pri Dražencih proti Gruškovju.

Danes sicer velja omejitev prometa tovornih vozil z največjo dovoljeno maso nad 7,5 tone do 13. ure, na primorskih cestah do 16. ure. Zaradi prireditve bo danes med 8. in 21. uro ter v nedeljo med 7. in 24. uro zaprta cesta Pivka-Knežak-Ilirska Bistrica, in sicer med Šembijami in Ilirsko Bistrico, še poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

Foto: amzs.si

 

Ne spreglejte

Večer folklore v Cerknici

Kulturni dom v Cerknici je sinoči gostil Območno revijo folklornih skupin in poustvarjalcev glasbenega izročila …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja