Obvestilo

Zavarovalnica Triglav izplačala štipendije 18-letnim zavarovancem iz Postojne

Postojna – Območna enota Postojna Zavarovalnice Triglav je na sedežu na Novem trgu 5, kamor se je vselila pred 18 leti, ob polnoletnosti razveselila štiri zavarovance in tako izpolnila obljubo, dano leta 1998. Ob odprtju novih poslovnih prostorov 8. julija 1998 in praznovanju tedaj 50-letnice delovanja vodilne slovenske zavarovalnice na območju Notranjske in Krasa se je namreč Triglav zavezal, da z vsemi novorojenčki, ki bodo na dan odprtja rojeni v postojnski porodnišnici oziroma z njihovimi materami, sklene štipendijsko zavarovanje in plačuje premijo vse do 18. leta starosti otrok.

Pred 18 leti je postojnska enota Zavarovalnice Triglav, ki danes s tremi predstavništvi in petimi zastopniškimi pisarnami pokriva deset občin Notranjske in Krasa, začela poslovati v stavbi na Novem trgu 5. Selitev in tedanji jubilej zavarovalništva na območju  OE Postojna je želela obeležiti na poseben način. Tedanje vodstvo enote na čelu z direktorjem Igorjem Bratino je tako v sodelovanju z Bolnišnico za ženske bolezni in porodništvo Postojna obljubilo, da bo zavarovalnica vsem novorojenčkom, rojenim na dan odprtja novih prostorov, to je 8. julija 1998, podarila štipendijsko zavarovanje.

Tistega dne so na svet prijokali štirje otroci (trije dečki in ena deklica), med katerimi sta bila celo dvojčka. Zavarovalnica Triglav je glede na obljubo z njihovimi materami s 1. avgustom 1998 sklenila štipendijsko zavarovanje in premijo v imenu otrok plačevala do njihovega 18. leta. V tem obdobju so se na posameznih zavarovalnih policah nabrala sredstva, ki jih bo zavarovalnica v naslednjih petih letih upravičencem izplačala v obliki mesečne štipendije.

»S tem dejanjem smo dokazali, da držimo obljube. Podelitev štipendij je dokaz naše verodostojnosti in potrditev, da smo zasluženo med najbolj zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami v Sloveniji. Naš cilj je (z)graditi dolgoročne odnose s strankami. Ravno zato je treba spoštovati obljube, ki jih damo, in hkrati razumeti specifične razmere, v katerih je vsak od naših zavarovancev. Različne življenjske situacije namreč od nas zahtevajo iskanje različnih rešitev. Izpolnjene obljube pa bogatijo življenje in v Zavarovalnici Triglav to udejanjamo že več kot 115 let,« je povedal Jože Celin, direktor OE Postojna, ki je bil pred 18 leti vodja prodajne skupine v Ilirski Bistrici.

Poteza zavarovalnice, ki je tudi imetnica polnega certifikata Družini prijazno podjetje, je bila obenem promocija takrat razmeroma novega produkta – štipendijskega zavarovanja. Tovrstna oblika zavarovanja je zdaj Življenjsko zavarovanje z varčevanjem, pri katerem gre za dolgoročno zavarovanje za primer smrti in hkrati varčevanje. Namenjeno je osebam, ki želijo finančno zaščititi svoje bližnje in sebe ter zraven varno varčevati.

Zavarovalnica Triglav-donacija1

Ne spreglejte

Pivka je doma v Sloveniji in Evropi

Ob prazniku Občine Pivka je osrednji dogodek, slovesna prireditev v Krpanovem domu, izzvenel kot svojevrsten …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja