Obvestilo

Loški gasilci z donacijo Zavarovalnice Triglav do novega vozila

Prostovoljno gasilsko društvo Iga vas, ki sodi pod okrilje Gasilske zveze Loška dolina, je danes prejelo donacijo Zavarovalnice Triglav v višini 2.000 evrov Predsedniku omenjenega prostovoljnega gasilskega društva Janezu Nelcu je simbolični ček na priložnostni slovesnosti v prostorih občine izročil direktor postojnske območne enote največje slovenske zavarovalnice Jože Celin, ki takole pojasnjuje odločitev:

 

20151211_101341

PGD Iga vas pokriva območje južno od Obrha in je z 200 člani in 40 operativci največje društvo v Gasilski zvezi Loška dolina, njihovo tudi siceršnje sodelovaje z Zavarovalnico Triglav pa se je kot dobrodošlo izkazalo zlasti v lanskih ujmah. Kako bodo porabili donacijo, smo vprašali predsednika Janeza Nelca.

 

20151211_100853

Kot je še povedal Nelec, so tudi obstoječe vozilo leta 1998 kupili s pomočjo zavarovalnice Triglav, današnje dejanje pa je, kot pravi loški župan Janez Komidar, samo kamenček v mozaiku dobrodelnih dejanj prve med slovenskimi zavarovalnicami. »To so geste, ki se nas dotaknejo,« je še dodal Komidar.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

 

Ne spreglejte

Bliža se Furmanski praznik v Postojni!

V organizaciji Turističnega društva Postojna bo v nedeljo, 7. julija 2024, v Parku Postojnska jama …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja