Obvestilo

Zvezdi britanskega šova Zvezde plešejo v Vili Planinka

»Želim si nekam, kjer sta mir in čista narava! In to je točno to, kar sva potrebovala. I love it, I love it!« z navdušenjem pripovedujeta zvezdi britanskega šova Strictly come dancing (BBC) Janette Manrara in Aljaž Škorjanec, ki je svojo ženo želel razvajati na najvišji možni ravni – v novem luksuznem butičnem hotelu Vila Planinka Jezersko.   

Kmalu po tem, ko je Aljaž Škorjanec objavil prvo fotografijo z njunega oddiha v Sloveniji, je britanski Hello poročal: »Aljaž Škorjanec and Janette Manrara sta na romantičnem oddihu!«In zanj sta izbrala skriti kotiček, kjer lahko odklopita vse, uživata v družbi drug drugega in se energetsko napolnita za nadaljnje izzive.

»London je kozmopolitansko mesto! Lepo je pobegniti od mestnega vrveža in vsakodnevnega hitenja. … Želela sva si nečesa naravnega, lepega, čudovitih razgledov,« pripoveduje Janette, ki v smehu priznava, da se je v Aljaža zaljubila predvsem zaradi lepot Slovenije. Aljaža, ki se je v London zaradi plesne kariere preselil pred devetimi leti, pa navdušujeta bližina in dostopnost: »Ne morem verjeti, kako blizu letališča je vse skupaj! Pristaneš, vzameš kovčke in v Vili Planinka si v manj kot v 40 minutah! In res je kot »a diffrent little world«! Čudovito je! Manj časa potrebuješ, da prideš sem, kot če bi želel iz Londona na sever Anglije!«

Kot bi se vrnila domov

Janette in Aljaž, ki se bosta po dopustu v Sloveniji v Buckinghamski palači srečala s kraljico Elizabeto, sta v Vili Planinki zares sproščena, saj jima tako interier kot tudi neokrnjena narava dajeta občutek, da sta se zares vrnila domov. »Všeč mi je čisto vse! Všeč mi je interier. Obožujem občutek, ki ga daje hotel, ko vstopiš vanj. Všeč so mi pastelne barve in vonj po lesu. Obožujem vse, kar je zares naravno, organsko in okolju prijazno. To mi veliko pomeni. Navdušena pa sem tudi, da lahko ob pogledu skozi okno uzrem gore in zelenje. Tudi osebje je izjemno prijazno in gostoljubno. Navdušena sva!« si kot razigrana otroka skačeta v besedo Janette in Aljaž.

Slovenskega James Bonda, kot imenujejo Aljaža, v Vili razvajajo tudi z lokalno hrano: »Hrana in postrežba sta na zelo visokem nivoju. Če pa se sprehodiš zunaj, pa prideš v najlepše kraje vSloveniji.« »Sprehod do jezera je navdihujoč! Kar nisem mogla nehati fotografirati jezera,« razlaga Janette in že med pogovorom hiti z objavljanjem fotografij Planšarskega jezera, ki sta ga obiskala »zgodaj zjutraj« (op. p. kasneje smo izvedeli, da sta se prebudila ob 12. uri). »In mineralna voda je pitna! Ne morem verjeti! Tega privilegija v Veliki Britaniji ni. Izjemno je!«

Popoln odklop

Aljaž in Janette kljub popolnemu odklopu nista pozabila na ples. Mimogrede sta za nas zaplesala v lobiju hotela, nato pa nam razkrila plan romantičnih počitnic v Sloveniji. Že danes se odpravljata na ogled največjega jamskega gradu na svetu – Predjamskega gradu, Janette pa se še posebej veseli vožnje z jamskim vlakcem in srečanja z zmajevimi mladički v Postojnski jami.

Vir: Postojnska jama, d.d.

Ne spreglejte

Na finalu POPRI tudi letos najboljši

Finale in zaključna prireditev nacionalnega tekmovanja v podjetniških idejah mladih POPRI, ki se je včeraj …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja