Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Aprilske Logaške novice: za šport na Logaškem se ni bati

V naše nabiralnike konec tega tedna prihajajo sveže stiskane Logaške novice. Osrednjo temo smo v aprilski izdaji, tik pred razglasitvijo športnika leta 2018 v Logatcu, namenili športu. Ozrli smo se v preteklost, saj nekateri naši klubi in društva prav letos obeležujejo pomembne obletnice, pregledali današnje stanje in pogledali v prihodnost. Objavljamo avtentično zgodbo in pričevanje o tem, kaj se je v resnici dogajalo z ameriškim bombnikom, ki je pred 75 leti strmoglavil v Blekovske gmajne. Ponujamo fotoreportažo s praznovanja Gregorjevega, poročamo pa tudi o številnih kulturnih – glasbenih in likovnih – dogodkih minulega meseca v naši občini.

Ali ste vedeli, da je imel Ivan Cankar ljubico iz Logatca? V Logaških novicah pišemo, kako se je romanca s Pavlo Kermavnar končala. Pogovarjali smo se s prejemnicama pfriznanja Dobra praksa Anito Zigmund iz Doma starejših Logatec in Lucijo Jagodic Klipšteter in Zdravstvenega doma Logatec, predstavljamo pa tudi Katarino Kokalj, nadebudno dijakinjo idrijske gimnazije iz Logatca, mlado raziskovalko, ki je lani prejela Krkino nagrado za raziskovalno nalogo.

Ne spreglejte

Od zemlje k nebu – Kolaži Jasmine Čelan v galeriji Zavarovalnice Triglav v Postojni

V Zavarovalnici Triglav, Območni enoti Postojna, kljub epidemiji nadaljujejo s postavitvami zanimivih likovnih del različnih …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja