Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Bančniki Intese Sanpaolo na curling turnirju v Postojni ugnali vso konkurenco

V organizaciji Studia proteus Postojna, in Športne zveze Postojna in Curling zveze Slovenije, ki želi to vrsto športa promovirati tudi v naši regiji je v sredo zvečer v središču Postojna, na tamkajšnjem drsališči potekal zdaj že tradicionalni, tretji po vrsti, curling turnir.

Medtem ko je na prvem turnirju prehodni pokal osvojila ekipa Pivke perutninarstva, je bila lani med dvanajstimi ekipami  najboljša ekipa Timeout pred ekipama Drsališče in Športni park. Letos se je na turnir prijavilo rekordnih 19 ekip, med katerimi so bile najboljše Intesa Sanpaolo Banka na prvem, PGD Postojna na drugem in ekipa A1 na tretjem mestu.

Druženje je kljub prislovično hladnemu postojnskemu vremenu bilo odlična priložnost za potrditev dobrega sodelovanja vseh, ki prispevajo k postavitvi drsališča.

Zakaj curling?

»Razlogov, zakaj začeti s curlingom, je ogromno. Curling predstavlja izvrsten način rekreacije, druženja in doseganja novih ciljev. Odličen je za tkanje novih prijateljskih vezi, odkrivanje svojih zmožnosti in sproščanje negativne energije,« pojasnjujejo pri Curling zvezi Slovenije.

Po letošnjem tretjem curling turnirju se vse bolj zdi, da se upanje, da bi prireditev postala tradicionalna, uresničuje, nadgrajuje in postaja  tudi postojnski šport. Med drugim tudi s pomočjo zavzetih organizatorjev.

Blanka Markovič Kocen

Foto: arhiv Studia Proteus/ B. M. K.

Ne spreglejte

SeneCura dobila zeleno luč tudi za pričetek gradnje doma za starejše občane v Pivki

„Kot investitorji smo pridobili pravnomočno gradbeno dovoljenje za začetek gradnje doma za starejše občane v …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja