Triglav
Obvestilo

Dobrodelni koncert za Aida in Amarja – Sreča je zdravje

Da je zdravje naše največje bogastvo, se največkrat zavemo, šele ko zbolimo sami  ali pa zbolijo naši najdražji. Na OŠ 8 talcev verjamemo, da ljudje še znamo stopiti skupaj in čutiti drug z drugim, zato organiziramo dobrodelni koncert za hudo bolna dvojčka Amarja (levkemija, ukrivljena hrbtenica) in Aida (ponorela rast tumorjev in le 30-odstotni vid).

V četrtek, 7. junija, ob 19.00 bomo lahko na koncertu v Športni dvorani Logatec pokazali podporo bolnima otrokoma in njunima družinama. Ganjeni smo bili ob nesebični pomoči številnih, ki nam pomagajo organizirati koncert. Svetovni prvak v mešanju koktejlov Aleš Ogrin bo po dvojčkih poimenoval novo nastali koktejl. Aktivist Tomo Križnar bo spregovoril o solidarnosti. Zapeli in zaigrali bodo simfonični orkester Cantabile, Severa in Gal Gjurin, Mef, Werner, Tanja Žagar, Eva Hren in Tinkara Kovač. Nastopili pa bodo še Team Njuten, plesalci, mažoretke, učenci in učitelji OŠ Ivana Cankarja Vrhnika ter OŠ 8 talcev Logatec. Program bo povezoval Denis Avdić. Energija vseh teh ljudi nam je vlila voljo in pogum, zato si upamo verjeti, da boste z nami tudi vi. S prisotnostjo na koncertu lahko dokažemo, kako pomembna je solidarnost in kako pomembno je, da ob najtežjih trenutkih sočloveka ne pustimo na cedilu. Več informacij o koncertu najdete v našem v ta namen pripravljenem improviziranem “studiu”, ki že oddaja program: http://os8talcev.splet.arnes.si/koncert/.

Pred koncertom bo potekal tudi spremljevalni program. V zameno za prostovoljne prispevke boste lahko poskusili brezalkoholne koktejle svetovnega prvaka v mešanju koktejlov Aleša Ogrina in kanapeje domačije “Pr’ Betanci” iz Betanje pri Škocjanskih jamah, lahko pa se odločite za podpis nastopajočih glasbenikov, keramične gumbe sreče ali šopke radosti.

V dobrodelne namene bo šel ves izkupiček vstopnine (10 € za odrasle, 5 € za osnovnošolce). Poleg tega boste lahko na dan koncerta s sporočilom na 1919: PRIJATELJ5 za dvojčka prispevali 5 €.

Predprodaja vstopnic: cvetličarna Karmen Logatec, Knjižnica Logatec, TIC Vrhnika, Hotel Kras Postojna, OŠ 8 talcev Logatec (tajništvo), OŠ Ivana Cankarja Vrhnika (tajništvo).

Jasna Brenčič

Na sliki: Amar in Tomo Križnar pri snemanju z dronom

Ne spreglejte

Postojnčani ekupni državni prvaki v karateju

Minulo nedeljo je v Ljutomeru potekalo državno karate ekipno tekmovanje, na katerem se je zbralo 35 …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja