Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Društvo likovnikov Logatec razstavlja v Domu starejših Logatec

Člani Društva likovnikov Logatec so se z veseljem odzvali povabilu Doma starejših Logatec naj tam predstavijo svoje delo.  Tako je do konca marca v prostorih Doma na ogled večina slik, ki smo jih lahko občudovali že na božično-novoletni razstavi v Stekleni galeriji Večnamenske športne dvorane Logatec.

Predsednik logaškega društva likovnikov Janez Ovsec je na kratko spregovoril o razstavljenih slikah ter predstavil likovnike, ki so v sredo, 20. februarja, sredi popoldneva našli čas in prišli na razstavo. »Nekatere slike vam pričarajo zimo, druge poletne dni, vem pa, da vam bodo krajšale vaše dneve,« je med drugim dejal Janez Ovsec in mimogrede vprašal: «Kakšne slike so vam všeč?«  Dobil je kratek odgovor: »Dobre, in te, ki visijo tod okoli, so res dobre.«

Likovna umetnost in glasba hodita z roko v roki. Tokrat sta se predstavila učenca Glasbene šole Logatec, fagotistka Lea Tiara Celec in klarinetist Urban Fir, ki ju je na klavir spremljal ravnatelj profesor Primož Malavašič.

Odprtje je vodila Marija Kogovšek, ki v Domu prebiva, zna razdreti kakšno hecno in tudi kaj napiše v domsko glasilo Pisarije in Rimarije.

Besedilo in foto: Brane Pevec

Ne spreglejte

V Pivki se obeta oživitev degradiranega območja bivšega Javorja

Konec marca je podjetje Tourne mobil d.o.o. z Vrhnike, ki ima vzpostavljeno proizvodnjo avtodomov v …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja