Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Grega Premrl pred sezono testiranja in privajanja

Grega Premrl bo v v sezoni 2019 nastopala z dirkalnikom Toyota GT86 razreda R3. Po krstni lanski sezoni in nemalo težavah ob prvih nastopih se je posadka Unikatoy Racinga odločila, da bo letošnje leto posvetila predvsem testiranju novega dirkalnika.

“Ne zagovarjam ravno trditve, da dirke veljajo za najboljši trening. Za dirkača oziroma posadko je najpomembneje, da se z dirkalnikom povsem spoprijatelji in se nato poda v boj za točke prvenstev,” je dejal Grega Premrl, ki se bo letos udeležil le izbranih relijev. “Letošnje leto bomo tako posvetili bolj izdatnim in temeljitim testiranjem, a tekmovalni vidik ne bo povsem izostal. Predvidoma bomo nastopili v Vipavski dolini, Velenju in Novi Gorici. Ob strani imam tudi ostale osebne in poslovne projekte, ki jih je nujno realizirati in v preteklosti sem se dobro naučil, da lahko le stoodstotna osredotočenost na dirko prinese želen rezultat. Storili bomo vse, da polno izkoristimo zastavljeni program in uspešno nadaljujemo našo zgodbo,” še dodaja.

Sezona se bo za ekipo Unikatoy Racinga pričela v Vipavski dolin,i 26. in 27. aprila, kjer ponovno pričakujemo spektakularne hitrostne preizkušnje in izjemen navijaški odziv, saj ta del Slovenije zagotovo velja za enega izmed največjih centrov avtošporta pri nas.h

Vir: Unikatoy Racing

Ne spreglejte

SeneCura dobila zeleno luč tudi za pričetek gradnje doma za starejše občane v Pivki

„Kot investitorji smo pridobili pravnomočno gradbeno dovoljenje za začetek gradnje doma za starejše občane v …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja