Obvestilo

Grega Premrl pripravljen na novogoriški spektakel

Po poletnem premoru se nadaljuje letošnja sezona slovenskega državnega prvenstva v reliju. Konec tedna bo na sporedu 8. Mahle reli Nova Gorica, v konkurenci katerega bo letos nastopilo tudi več mednarodno znanih posadk. Posadke čaka 13 hitrostnih preizkušenj v skupni dolžini 151 kilometrov.

Grega Premrl in Vili Ošlaj bosta nastopila s Toyoto GT86 skupine R3, ki bo imela na boku startno številko 36.

“Reli v Novi Gorici bo letos za našo ekipo predstavljal največji izziv, saj bo dolg in naporen, konkurenca pa močna. Veselim se številnih gledalcev, ki bodo z navijanjem pospremili posadke ob hitrostnih preizkušnjah. Predvsem bo atraktivno novost predstavljal petkov večerni superspecial na ulicah Nove Gorice. Upam, da se naši ekipi vse izide po načrtih in prikažemo vožnje, s katerimi bomo zadovoljni,” je pred odhodom v Novo Gorico dejal Grega Premrl.

Tudi letos trasa relija Nova Gorica prinaša številne atraktivne točke za obisk in varno spremljanje dirke. Že v petek popoldne bo na sporedu pet hitrostnih preizkušenj, sobota pa bo z osmimi hitrostnimi preizkušnjami zagotovo odločilna. Na startni listi je 107 posadk, kar je že samo po sebi zagotovilo za pravi dirkaški spektakel.

Vir: Unikatoy Racing

 

Ne spreglejte

Dan zaščite in reševanja v Cerknici

Na parkirišču Trikotnik v Cerknici je v soboto, 8. junija, potekal razgiban dan zaščite in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja