Obvestilo

Iščejo se najemniki za agrocentre KGZ

Po pridobitvi najemnikov za sedem živilskih maloprodajnih trgovin na Notranjskem stečajni upravitelj Kmetijsko-gozdarske zadruge (KGZ) Krpan v stečaju zdaj išče še najemnike za kmetijske trgovine (agrocentre). Najemniki morajo ponudbe oddati najpozneje do 26. februarja.

Na voljo za najem je pet kmetijskih trgovin v Cerknici, Igi vasi v občini Loška dolina, na Vrhniki, v Ilirski Bistrici in v Novi vasi na Blokah s pripadajočimi skladiščnimi in drugimi pomožnimi prostori ter funkcionalnimi zemljišči. Izbrani ponudniki bodo vse agrocentre v najem dobili s pripadajočo opremo za izvajanje trgovske dejavnosti.

Ob najemu tudi odkup vseh trgovskih zalog

Kot je zapisano na spletnih straneh Ajpesa, lahko ponudniki oddajo ponudbo za enega, več ali vse agrocentre, ki so predmet vabila, sklenitev najemne pogodbe za posamezen agrocenter pa bo možna le s sočasnim odkupom celotne zaloge trgovskega blaga, ki se nahaja v njem.

Ponudbe morajo najemniki oddati najpozneje do 26. februarja, pred tem pa so ta teden možni tudi ogledi.

V dveh mesecih trgovine spet odprte

Trgovine v Begunjah, Cerknici, Godoviču, Novi vasi, Starem trgu, Uncu in Babnem Polju,  v krajih torej, kjer drugih trgovin ni, bodo predvidoma spet odprte v nekaj manj kot dveh mesecih. Kot najugodnejšega najemnika je stečajni upravitelj izbral Mercator. Za trgovino Sonček v Starem trgu, medtem ko za trgovino Pepelka, prav tako v Starem trgu, zanimanja ni bilo.

Vir: Ajpes

 

Ne spreglejte

Slovo Jošta Rupnika iz ebm-papst Slovenija na Slivnici

Na pobudo Jošta Rupnika, ki je zadnjih dvajset let kot glavni direktor uspešno vodil podjetje …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.