Obvestilo

Logatčan Miha Šimenc na uvodni tekmi zimske smučarske tekaške sezone pokazal odlično formo

Anamarija Lampič druga, Miha Šimenc četrti, Alenka Čebašek šesta je sijajna bera drugega dne Fis tekem v Saariselki, uvodu v tekaško tekmovalno sezono. Lampičeva je v njeni paradni disciplini sprintu v klasiki prehitela le Justyna Kowalczyk – oficjalna strona.

“Malo je zmanjkalo, ” je zaključek opisala Anamarija. “V zadnji klanec mi je ušla za kakšne tri metre, po klancu navzdol v finiš sem se ji približala na meter zaostanka. Naredila sem majhno napako in skoraj padla. Z rezultatom sem zadovoljna, saj je bila proga res težka in zato odličen trening za naslednji teden. Tako kot včeraj so bile smuči vrhunsko pripravljene. Hvala fantom v servisu, ” je s pohvalami servisni ekipi delila uspešen drugi tekmovalni dan. V petek je bila sedma.

Šimenc je imel največ opraviti z odličnimi Francozi in bil seveda zadovoljen po uvodni tekmi: “Ja, res ne manjka več veliko do Francozov. Tekma je bila pestra, zanimiva, izredno težka in na dolgi progi. Uspelo mi je odlično porazdeliti moči in s tem doseči dober rezultat.”

V kvalifikacijah je bila Anamarija tretja, Alenka šesta, Nika Razinger 20. in Eva Urevc 27. Šimenc je začel kot osmi v prologu, Jony Lampič 16. in Miha Dolar 37.

Rezultati – https://data.fis-ski.com/?sector_search=CC

Vir: Slo maraton

Ne spreglejte

Osem novih podjetniških idej v programu Naša perspektiva

Na dogodku Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva je bilo predstavljenih osem svežih, inovativnih in ustvarjalnih podjetniških …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja