Obvestilo

Komunalno podjetje Logatec z ambicioznimi načrti v četrto desetletje

Komunalno podjetje Logatec je predzadnji majski četrtek obeležilo 30 let delovanja. Skupaj z gosti, med njimi minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, logaški župan Berto Menard in vsi nekdanji direktorji ter vršilci dolžnosti direktorjev, smo se sprehodili skozi tri desetletja zgodovine, od ustanovitve in prvega traktorja do sodobnega in uspešnega podjetja, ki, kot je dejal direktor Boštjan Kreft, stremi k nenehnemu izboljševanju storitev v smeri trajnostnega razvoja, sodobnih tehnologij in digitalizaciji procesov. Praznovanje 30-letnice je priložnost za pogled nazaj in da se z optimizmom zazremo v prihodnost.

Po direktorjevih besedah je Komunalno podjetje Logatec v zelo dobri kondiciji in  uresničuje postavljene cilje, med katerimi Kreft izpostavlja ureditev zbirnega centra in sušilne naprave, ki je v lasti komunalnega podjetja.

Da je logaško komunalno podjetje uspešno, poudarja tudi župan Berto Menard. »Veliko je načrtov, želja, a včasih premalo denarja. Ker pa imamo iste cilje, bomo uspeli,« je dejal župan in dodal, da so tik pred podpisom pogodbe o gradnji kanalizacije v Hotedršici, vredne 4,5 milijona evrov.

M. Han: Zaposleni na komunalnem podjetju nam zagotavljajo kakovostno življenje

V vsakdanjem življenju vse prevečkrat pozabimo na pomen osnovnih javnih služb, je opomnil minister Matjaž Han. Po njegovih besedah se premalokrat zahvalimo zaposlenim v komunalnih podjetjih, ki nam omogočajo kakovostno življenje. Han je kot izjemno pozitivno še izpostavil, da je Komunalno podjetje Logatec vsa leta ostalo v lasti Občine Logatec, brez koncesij in v službi občanov.

Donacija Brlogu – programu za mlade

Prireditev, ki jo je na svoj nepozaben način obarvala komičarka Lucija Čirović, glasbeno oplemenitila trojica glasbenic Simfoničnega orkestra Cantabile, svojo noto pa dodali tudi učenci OŠ Tabor Logatec z modno revijo trajnostnih oblačil, je izzvenela s predajo donacije v višini tisoč evrov, s katero je Komunalno podjetje Logatec podprlo Brlog – program za mlade v tej občini, župan Berto Menard pa je ministru Hanu izročil simbolično protokolarno darilo občine.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Ne spreglejte

Dan zaščite in reševanja v Cerknici

Na parkirišču Trikotnik v Cerknici je v soboto, 8. junija, potekal razgiban dan zaščite in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja