Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Kulturni dom Cerknica – teden v znamenju Frana Gerbiča

V organizaciji  Zveze slovenskih glasbenih šol in Glasbene šole Frana Gerbiča Cerknica bodo v cerkniškem kulturnem domu jutri, v sredo, 5. aprila 2017, od 16.00 podelili Gerbičeve nagrade in priznanja, v petek, 7. aprila, pa bodo ob 19.00 s koncertom zaznamovali stoto obletnico smrti Frana Gerbiča.

V soboto, 8. aprila, ob 20.00 ne zamudite koncerta Katje Šulc z zasedbo odličnih glasbenikov: kitarista Andraža Mazija, basista Roberta Jukiča, tolkalista Damirja Mazreka in domačina, vrhunskega trobentača Igorja Matkovića!
Predstavili bodo album Kamlisajlan, ki ga je glasbeni kritik Marko Milosavljević označil za »enega najboljših albumov zadnjega leta«.
Koncert ob svetovnem dnevu Romov je posvečen uglasbeni romski poeziji pesnikov iz Balkana in Vzhodne Evrope.

Nedelja naj bo dan za animirani film! Ob 17.00 pridite na ogled očarljivega animiranega filma brazilskega režiserja Alêa Abreuja Deček in svet, ki je prejel številne nagrade na mednarodnih festivalih in bil označen kot »poln prelepih, še nikoli videnih podob«.
Film je poklon naravi in kritika sodobne družbe – potrošništva, medijev in industrializacije – s perspektive dečka, ki v svetu išče svoje mesto. Domišljijska podoba modernega sveta, predstavljena brez dialogov, a z bogato glasbeno in likovno opremo, bo prevzela mlado in odraslo občinstvo.
Vir: KD Cerknica

Ne spreglejte

Podjetje Kolektor ATP postaja Kolektorjev kompetenčni center za program hibridnih komponent

Kolektor ATP je trenutno v drugi fazi transformacije. Na osnovi investicij in že osvojenih novih …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja