Postojnska jama Triglav
Obvestilo
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Logatčani z dvema državnima prvakoma v duatlonu

Gostitelj današnjega državnega prvenstva v duatlonu, Krepko duatlon Logatec, oziroma tukajšnji triatlonski klub kot organizator tekme,  je osvojil kar dva naslova državnih prvakov. V kategoriji super sprint starejše deklice je namreč vso konkurenco ugnala Lara Mihevc (na vodilni fotografiji), med veterani 5 pa je v sprintu zmagal legendarni Bojan Trojar.

Tekma, ki je bila po številu tekmovalk in tekmovalcev rekordna doslej, nastopilo jih je kar 200, se je v logaški obrtni coni Zapolje odvila v idealnih vremenskih pogojih in ob odlični organizaciji, tudi po zaslugi sponzorjev. Po generalnem sponzorju Mlekarni Krepko iz Laz  je državno tekmovanje tudi nosilo ime, direktorica Sandra  Turnšek pa je najboljšim skupaj z vodjo stroke Triaton kluba Logatec in članico Programsko strokovnega sveta Triatlonske zveze Slovenije Nežo Majdič podeljevala kolajne najboljšim.

V super sprintu moški je bil absolutno najboljši Jakob Mamič, TK Telemach Ljubljana, med ženskami pa Monika Bartol, TK Inles Riko Ribnica. V sprint duatlonu je v moški konkurenci absolutno zmagal Matevž Planko, TK Trisport Exoterm, med ženskami pa je bila najhitrejša Simona Majdič Dolinar, TK Inles Riko Ribnica.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ne spreglejte

SeneCura dobila zeleno luč tudi za pričetek gradnje doma za starejše občane v Pivki

„Kot investitorji smo pridobili pravnomočno gradbeno dovoljenje za začetek gradnje doma za starejše občane v …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja