Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Logatec v znamenju Gregorjevega sejma

V Logatcu danes že od zgodnjih jutranjih ur poteka osrednja sejemska prireditev, Gregorjev sejem, s katerim v tej občini zaključujejo Gregorjev teden, ki je tudi letos ponudil pester izbor prireditev, od predavanj do delavnic in predstavitev. Ob današnjem sejmu, ki je, kot vedno, pritegnil cele množice ljudi, ne samo domačinov, ampak tudi obiskovalcev iz okoliških krajev, so v Logatcu poskrbeli tudi za poseben prometni režim, saj so Cankarjeva, Notranjska in Tovarniška cesta ter trg pred cerkvijo sv. Nikolaja zaprti, številni redarji pa skrbijo, da parkirani avtomobili ne ovirajo pešcev.

Osrednje logaške ulice so poleg stojnic logaških društev gostile tudi ponudnike semen, čebulic, sadik in zelišč, domačih mesnih in mlečnih izdelkov, različnih izdelkov iz domačega sadja in zelenjave, domačih pekovskih izdelkov … , manjkalo pa ni niti suhe robe, pripomočkov za delo na vrtu, oblačil in obutve.

Sejmarjenje sta spremljala tudi pester kulturni program in zabava z ansamblom Maj.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Ne spreglejte

Od zemlje k nebu – Kolaži Jasmine Čelan v galeriji Zavarovalnice Triglav v Postojni

V Zavarovalnici Triglav, Območni enoti Postojna, kljub epidemiji nadaljujejo s postavitvami zanimivih likovnih del različnih …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja