Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Lokalni ponudnik piščančjega mesa in ribjih izdelkov zdaj tudi v Postojni

Pivka perutninarstvo je v Postojni odprlo novo prodajalno. Skupini osmih prodajaln tega lokalnega podjetja – na Kalu, Marofu pri Cerknici, v Lokvi, Sežani, Ajdovščini, Neblem v Goriških Brdih, Izoli ter Zagrebu na Hrvaškem –  se pridružuje tudi prodajalna v Postojni. v Trgovsko-poslovnem centru Primorka, na Novem trgu 9.

»S tem se še bolj približujemo našim strankam, ki si želijo piščančjega mesa višje kakovosti in rib Delamaris, pa so se za večje nakupe in ugodno kakovostno ponudbo doslej mnogi vozili na Kal,« je v pripravah na odprtje prodajalne povedal Predsednik uprave mag. Janez Rebec. »Ocenjujemo, da je prodajalna s hitro in kakovostno postrežbo ter lokalno ponudbo pravi odgovor za stranke, ki jim primanjkuje časa in si želijo dodatnega nasveta pri pripravi obrokov.«

Poleg svežega mesa in izdelkov Pivke perutninarstva ter ribjih dobrot Delamaris nudijo v posameznih prodajalnah tudi rdeče meso in zamrznjene morske dobrote. Tako kot v prodajni na Kalu,  tudi v Postojni, najdejo mesto izdelki iz kmetij Zelenega krasa, kot so lokalni jogurti in siri, domači keksi in moka ter drugi izdelki lokalnih ponudnikov.

Namen je približati se zvestim lokalnim strankam in se od velikih centrov razlikovati prav v posebni lokalni ponudbi izdelkov ter domačnosti  v postrežbi. Na takšen način gradijo pozitiven odnos potrošnikov do lokalne hrane in razvijajo zdrave prehranjevalne navade.

Ob odprtju so stranke prejele posebno darilo, s katerim se jim je prodajno osebje zahvalilo za dosedanjo zvestobo in zaupanje. »Ves mesec julij so v prodajalni  tudi otvoritvene ugodnosti. Vendar pa dobrot in ugodnosti ne bo primanjkovalo tudi preostale dni v letu,« je povedala Sandra Gladović, vodja maloprodaje.

Pivka perutninarstvo/NzN

Ne spreglejte

12. Dan za spremembe – Premagajmo osamljenost

aprila 2021 se bo pričela vseslovenska prostovoljska akcija, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja