Obvestilo

Matic Jager odlično pripravljen pred tekmo Evropskega pokala

Preteklo  soboto  je v Novem mestu potekalo tekmovanje za srednjeevropski pokal in za Slovenski tarčni pokal. Udeležilo se ga je tudi pet MINS-ovcev. V slovenskem tarčnem pokalu je Iva Rusjan zasedla tretje mesto med mladinkami ukrivljeni lok. Matic Jager(na fotografiji na sredini)  je bil najboljši med kadeti ukrivljeni lok, v isti kategoriji pa je Aljaž Kaluža zasedel dvanajsto mesto. Med kadeti sestavljeni lok pa je bil Primož Mekina deveti. Tinkara Kogej Kardinar je med mlajšimi deklicami ukrivljeni lok zasedla odlično drugo mesto.

V srednjeevropskem pokalu je Iva Rusjan zasedla tretje mesto, Matic Jager je bil suveren v vseh dvobojih in osvojil zlato medalj, Aljaž in Primož pa sta izpadla v prvem krogu in osvojila deveta mesta.

Bo pa naslednji teden, in sicer od ponedeljka do nedelje, v italijanskem Roveretu potekalo tekmovanje za Mladinski evropski pokal, kjer bodo v okviru slovenske reprezentance, ki šteje sedem članov, slovenske barve zastopali kar trije Postojnčani: Nik Bizjak, Matic Jager in Nala Jurca.

Želimo jim vse v zlato.

Konrad Jurca

 

Ne spreglejte

Še eno uspešno reševanje v vodonosu na meji človeških zmogljivosti

Člani cerkniške ribiške družine so se v četrtek spopadli s  peklenskim reševanjem  v Vodonosu. Rešili …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja