Obvestilo

Na Blokah z nujnimi ukrepi zoper koronavirus

Danes je župan občine Bloke sklical nujni sestanek Občinskega štaba Civilne zaščite, na katerem so bili prisotni tudi direktorica Zdravstvenega doma Cerknica, ravnateljica OŠ Nova vas predstavnica CSD Cerknica in uprava občine Bloke z namenom seznanitve in preučitve stanja javnega zdravja in posledic na drugih področjih zaradi širjenja Corona virusa Covid – 19, na območju države in naše občine. Na tem sestanku  so bili sprejeti nekateri lokalni ukrepi, ki so bili priporočeni županu ali drugim pristojnim organom v sprejem.

Tako so omejili vstop v stavbo občine. Občanke in občane naprošajo, da naj Občino Bloke obiskujejo le v najnujnejših primerih in v  stavbo vstopajo le zdrave osebe.

Priporočajo, da se v času ukrepa poslužujete komuniciranja z uslužbenci Občine preko telefona ali e-pošte. Uradne ure občinske uprave sicer ostajajo nespremenjene.

Telefon: 01/70 98 918, e-pošta: obcina.bloke@bloke.si .

Občina Bloke je sprejela tudi  odločitev o omejitvi obiska ostalih javnih prostorov. Od danes, 13. 3. 2020, se tako prepove izvajanje javnih prireditev in zbiranj, kjer se zbira več kot 100 ljudi, dokler ne preneha nevarnost širjenja nalezljive bolezni v Večnamenski dvorani Bloški smučar, Muzeju bloškega smučarja in medgeneracijski dvorani za vse dejavnosti, do preklica. Priporočamo, da se objektov ne koristi tudi, če gre za manjši obseg obiskovalcev.

Občina Bloke

Ne spreglejte

Pivška vaga na placu pri balincu zaživela v prenovljeni podobi

Konec junija je Trška skupnost Pivka odprla obnovljeno vago na placu pri balincu. V sklopu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja