Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Na primorki pri Postojni pokala pločevina. Novo: nesreča tudi pri Brezovici.

S koprske policijske uprave sporočajo, da je ob 9.15 je prišlo na avtocesti pri Postojni do prometne nesreče. Tovorno vozilo je zaradi neprilagojene hitrosti zdrsnilo, trčilo v odbojno ograjo, zatem pa obstalo preko vseh treh pasov. Promet proti Kopru je bil ustavljen za vsa vozila vse do 11.10 ure,  ko so delavci DARSa uspeli premakniti
vozilo na desni pas in s tem sprostiti prehitevalni pas. Ob 11.50 pa je bil promet sproščen na dveh pasovih. Voznika, 57-letnega državjana Srbije, so policisti kaznovali zaradi neprilagojene hitrosti glede na stanje vozišča
(300 evrov in 3 kazenske točke).
Okoli 14. ure pa so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o prometni nesreči na primorski avtocesti v smeri Kopra pri kraju Brezovica. Po prvih zbranih podatkih sta udeležena tovorno in osebno vozilo, prav tako pa je prišlo do razsutja tovora.
Cesta je trenutno zaprta, zato svetujemo uporabo vzporedne regionalne ceste. Ko bo znanih več informacij, bomo sporočilo dopolnili. Voznike pa policisti opozarjajo na strpno in previdno vožnjo.

Pomembno je, da imajo vozniki vso predpisano zimsko opremo, da na pot odidejo pravočasno, vozijo s prilagojeno in hitrostjo, primerno stanju vozišča in svojim sposobnostim, in zadostno varnostno razdaljo, predvsem pa strpno.

Vir: PU Koper in PU Ljubljana

Foto: Postojna.si

Ne spreglejte

Na Blokah v integrirano dolgotrajno oskrbo starejših

Bloški svetniki so na februarski seji sprejeli 2,5 milijona evrov težak občinski proračun za leto …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja