Obvestilo

Novi prodajni katalog s pestro izbiro izdelkov Zelenega krasa

 

Izšel je nov katalog regijskih izdelkov Zelenega krasa 2017. V njem se predstavlja 30 ponudnikov lokalnih pridelkov in izdelkov iz občin Cerknica, Loška dolina, Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna. Prodajno-promocijski katalog že osmo leto zapored izdaja RRA Zeleni kras, letos v sodelovanju z obema lokalnima akcijskima skupinama (LAS Notranjska in LAS med Snežnikom in Nanosom) na območju Primorsko-notranjske regije.

Katalog 2017 prinaša najbogatejšo izbiro lokalnih pridelkov in izdelkov doslej, od domačega sira, skute, slovenskega medu, marmelad, žit, prepeličjih jajc, domačih rezancev, suhih mesnin, zelišč in zeliščnih sirupov do čajev, brkinske slivovke, raznovrstnih žganj in likerjev, izdelkov iz lesa in gline ter drugih unikatnih izdelkov domače in umetnostne obrti.

Katalog je plod večletnega dela in naporov, ki jih v okviru tržne znamke Zeleni kras skupaj s partnerji vlagamo v razvoj podeželja, saj se iz leta v leto povečuje število novih ponudnikov z novo ponudbo. Pestrost in bogastvo narave Zelenega krasa odsevata v barvah, aromi, okusu in vonju številnih izdelkov, ki jih lokalni ponudniki še vedno izdelujejo po tradicionalnih postopkih. Nekateri (med, brkinska slivovka) se ponašajo tudi z zaščiteno geografsko označbo in tako predstavljajo vrhunsko kakovost. Katalog je na voljo na vseh turistično-informacijskih centrih občin in na spletni povezavi http://www.rra-zk.si/publikacije/ .

Več informacij: RRA Zeleni kras, T: 05 72 12 243, info@rra-zk.si .

Ne spreglejte

V Cerknici so pokopali pusta

Na pepelnično sredo, tokrat ravno na valentinovo, dan zaljubljencev, se je v Cerknici zgodilo še …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja