Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Pester december v Knjižnici Jožeta Udoviča Cerknica in njenih enotah

Na Rakeku sta do 4. januarja na ogled  razstavi ob stoletnici smrti Frana Gerbiča in likovna razstava Sonje Vrhovnik, članice KD Rak Rakek,  v Cerknici pa do 6. januarja razstava unikatnih glinenih izdelkov Irene Luick.

V Novi vasi, v enoti Ivana Čampa, 13. decembra med 17. In 18. uro vabijo na pravljično uro in ustvarjalno delavnico. Naslednji dan, uro pozneje, pa pravljično urico napovedujejo tudi v Starem trgu, v enoti Maričke Žnidaršič.

V Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica bo v sredo, 13. decembra, ob 18.00 srečanje Bralnega kluba Beremo Ivana Matičiča. KJUC organizira bralno srečanje – Druženje ob branju s stanovalci Centra starejših Cerknica – DEOS v  torek, 19. Decembra 2017, ob 11. uri. Dan prej  bo v Knjižnici Rakek ob 18.00 večer z Marijo Frlan.

V sredo, 20. decembra, bodo v Knjižnici Jožeta Udoviča Cerknica ob 18.00 odprli razstavo ob 130-letnici rojstva Ivana Matičiča.

V knjižnici v Novi vasi na Blokah je še do 20. decembra 2017 na ogled razstava znamk  dr. Bojana Himmelreicha, Čebele in človek v preteklosti in danes.

 Vir: KJUC

Ne spreglejte

Podjetje Kolektor ATP postaja Kolektorjev kompetenčni center za program hibridnih komponent

Kolektor ATP je trenutno v drugi fazi transformacije. Na osnovi investicij in že osvojenih novih …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja