Obvestilo

Počitniško drsanje za en evro

V Studiu Proteus v sodelovanju s Športno zvezo Postojna organizirajo praznično počitniško drsanje za osnovnošolce za evro,m in sicer od 27. do 31. decembra med 10. in 12. uro.

Vstopnina ostaja enaka ne glede na izposojo drsalk. Drsanje po “počitniški” ceni je možno do 12. ure, ne glede na čas vstopa na drsališče.

Ob dovolj velikem številu prijav bodo izvedli tudi šolo drsanja za otroke, med 27. in 30. decembrom od 12. do 13. ure, cena štiriurnega tečaja je 20 evrov z DDV. Prijave na info@studioproteus.si ali v recepciji drsališča.

Obenem vas vljudno vabimo 27. decembra, ter 12. in 26 . januarja k ogledu turnirjev v curlingu, ki jih pripravljajo v sodelovanju s Curling Zvezo Slovenije.

decembra   ob 17. uri na druženje ob drsališču vabi Društvo gostinskih in turističnih delavcev Postojna Pivka, ki pripravlja tradicionalni dogodek z brezplačno ponudbo tradicionalne hrane in toplih napitkov ter turnir v curlingu.

  1. december bo v sklopu  tradicionalnega silvestrovanja v organizaciji Občine Postojna drsališče bo odprto dlje časa.

Turnir v curlingu, 12. januarja, je namenjen širši javnosti ob predhodni prijavi zainteresiranih ekip četvork. Prijavnino bodo organizatorji podarili v humanitarne namene, Lions klubu Proteus Postojna za pomoč dečku Lovru,  ki zaradi gluhonemih staršev potrebuje strokovno pomoč pri socializaciji.

  1. januarja pa ste vabljeni na turnir pokroviteljev drsališča.

Vir: Studio Proteus

 

 

Ne spreglejte

Z mislijo na prihodnost v Logatcu širijo mrežo polnilnih postaj

Z mislijo na prihodnost širimo mrežo polnilnih postaj Občina Logatec je skupaj s predstavniki Elektra …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja