Triglav
Obvestilo

Postojnčanka Vanda Natlačen absolutna lokostrelska državna prvakinja

Preteklo soboto se je pri gradu Snežnik odvilo 3D državno prvenstvo, ki se ga je  udeležilo 17 članov Lokostrelskega kluba MINS iz Postojne. Na tekmovanju so se najbolje odrezale članice kluba.

V absolutni kategoriji je med članicami goli lok drugo mesto zasedla Nika Smrdu, pri instiktivnem loku pa je bila Maruša Gajić tretja, Sonja Kocjančič pa četrta. Z odličnim streljanjem se je na prvo mesto med članicami dolgi lok zavihtela Vanda Natlačen in tako postala absolutna državna prvakinja, v isti kategoriji pa je bila Vita Kontić tretja. Urh Demšar je med člani sestavljeni lok zasedel osmo mesto, Janez Škrbec je bil med člani goli lok deseti, Vlado Šivec enajsti, Edo Mekina pa štirinajsti. Matej Grad je med člani dolgi lok zasedel šesto, Andrej Natlačen petnajsto, Stane Natlačen devetnajsto mesto. Na državnem prvenstvu je bil med veterani Vlado Šivec prvi, Edo Mekina pa drugi. Stane Natlačen je med veterani dolgi lok zasedel deseto mesto. Primož Mekina je bil med kadeti sestavljeni lok četrti, Aljaž Kaluža pa je med dečki goli lok ugnal vso konkurenco in postal državni prvak. Omeniti pa velja še, da je na odprtem državnem prvenstvu Miran Kaluža zasedel tretje mesto. Ekipa Janez Škrbec, Urh Demšar in Matej Grad se je na ekipnem državnem prvenstvu uvrstila na četrto mesto.

Državno prvenstvo je bila tudi generalka pred Svetovnim prvenstvom, ki bo potekalo v francoskem Robionu med 19. in 24. septembrom, tam pa bo nastopilo kar pet Minsovih članov. Želimo jim veliko uspeha.

Besedilo in foto: Konrad Jurca

Ne spreglejte

Postojnčani ekupni državni prvaki v karateju

Minulo nedeljo je v Ljutomeru potekalo državno karate ekipno tekmovanje, na katerem se je zbralo 35 …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja