Obvestilo

Postojnski lokostrelci odlični v Ajdovščini

Včeraj se je v Ajdovščini odvila prva tekma za slovenski dvoranski pokal. Od 148 prijavljenih tekmovalcev se je je udeležilo tudi 14 MINS-ovcev in MINS-ovk, nekaj jih je domov odšlo z medaljo.

Stane Natlačen je med veterani ukrivljeni lok zasedel tretje mesto. Med mladinkami ukrivljeni lok se je Iva Rusjan zavihtela na drugo mesto, Nala Jurca pa je bila v isti kategoriji tretja. Dejan Savič  je med kadeti ukrivljeni lok zasedel tretje mesto, Aljaž Kaluža pa je bil četrti. Med kadeti sestavljeni lok je šla srebrna medalja v roke Primoža Mekine, Tinkara Kogej Kardinar se je ravno tako odlično odrezala in zasedla drugo mesto med mlajšimi deklicami ukrivljeni lok. Med mlajšimi dečki goli lok se je z odličnim streljanjem Nik Stančič zavihtel na prvo mesto, Vitan Golubovič Blaško je bil tretji, Matic Kontelj pa četrti. Med članicami goli lok je Mateja Jenko zasedla peto mesto, Andrej Natlačen pa je bil med člani goli lok trinajsti. Matej Grad je med člani dolgi lok zasedel peto mesto, Vlado Šivec pa med veterani goli lok četrto mesto.

Besedilo in foto: Konrad Jurca

Dejan Savič (desno)

Nik Stančič

Ne spreglejte

Osem novih podjetniških idej v programu Naša perspektiva

Na dogodku Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva je bilo predstavljenih osem svežih, inovativnih in ustvarjalnih podjetniških …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja