Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Športniki ebm-papst Slovenija z ambicioznimi cilji v leto 2018

Skupščina Športnega društva ebm-papst je konec minulega tedna potrdila letno in finančno poročilo za lani in si za letošnje leto zadala ambiciozen, a po dosedanjih izkušnjah izvedljiv plan aktivnosti.

Športno društvo, v katerega je včlanjenih 86 članic in članov,  je svoj plan aktivnosti v letu 2017 izpolnilo v celoti ali ga celo preseglo, in to navkljub opažanju predsednika Mitje Pellisa, da v zadnjih dveh letih v društvu primanjkuje samoiniciativnosti. »Veseli me, da je vsako leto izdelana in od vodstva potrjena finančna konstrukcija, zato razloga za pesimizem ni,« je dodal Pellis.

Člani ŠD ebm-papst so se lani udeležili 20 prireditev, kar je tri več kot leto prej, skupaj pa je pri aktivnostih sodelovalo 56 od 86 članov.

Skupščina je potrdila tudi finančno poročilo, po katerem prihodki znašajo skoraj 13.400, odhodki pa nekaj manj kot 12.800 evrov. Na prihodkovni strani je največja donacija ebm-papst Slovenije, in sicer 11.000 evrov, medtem ko je bilo iz članarin zbranih 1.760 evrov. Največji pa so bili stroški za drese in štartnine.

Plan aktivnosti za leto 2018 prinaša poleg ustavljenih aktivnosti nekaj novosti. Tako bodo nogometaši na letošnjo tekmo proti kolegom iz Landshuta v sklopu poletnih iger ebm-papst Slovenija morda povabili tudi kolege iz Somborja. Kolesarji bodo stalnim dirkam dodali še maraton Ljubljana-Trst, organizirana nordijska hoja je zaenkrat še vprašljiva, prav tako bodo v društvu razmislili o spomladanskem in jesenskem pohodu.

Članarina bo v letu 2018 ostala na lanski ravni, članstvo za mladoletne otroke in upokojence pa je brezplačno.

Besedilo in foto: Blanka  Markovič Kocen

Ne spreglejte

Podjetje Kolektor ATP postaja Kolektorjev kompetenčni center za program hibridnih komponent

Kolektor ATP je trenutno v drugi fazi transformacije. Na osnovi investicij in že osvojenih novih …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja