Obvestilo

Športniki za športnike

V soboto, 10. decembra, je bil pomemben dan za Športno zvezo Logatec, ki se je ob zaključku leta lotila še enega projekta, organizacije prireditve Športniki za športnike.  Dopoldanski del so namenili otrokom, ki so si ogledali pravljico društva Pravljičarija Rdeča kapica nekoliko drugače in se razveselili prihoda Miklavža. Obisk pravljice je bil za številne otroke, ki so prišli, brezplačen, najmlajše pa so osrečile tudi drobne pozornosti.

Dogajanje se je nadaljevalo z večernim koncertom ansambla Gadi, ki so več kot dobro opravili svoje delo. Vsem, ki se niso udeležili koncerta, je lahko žal, saj je bilo v njihovi družbi zelo prijetno, dan pa se je zaključil z županovim prednovoletnim sprejemom.

Na koncu naj se zahvalimo generalnemu sponzorju, Pivnici in pizzeriji Pr’ Krištof, in kavarni Beem, ki sta poskrbeli, da so se naši obiskovalci dobro počutili, kot tudi Občini Logatec. Ne smemo pa pozabiti niti neumornih članov izvršnega odbora Športne zveze Logatec pod vodstvom Dušana Jerine (na fotografiji spodaj). Vsem skupaj še enkrat iskrena zahvala!

Jelka Lorenčič Kožman

sportniki-za-sportnike6

 

 

 

Ne spreglejte

Pivški svetniki na seji o poenotenju turističnega vodenja, predšolskem varstvau in ceni komunalnih storitev

Pivški občinski svetniki so na 9. redni seji občinskega sveta uvodoma obravnavali kadrovske zadeve z …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja