Obvestilo

Trgovine KGZ Krpan v najem najboljšim ponudnikom

Po novoletnih praznikih je stečajni upravitelj Kmetijsko-gozdarske zadruge (KGZ) Krpan je objavil javno vabilo k oddaji ponudb za najem živilskih in specializiranih maloprodajnih trgovin zadruge. Ponudbe je treba oddati do 22. januarja, javno odpiranje pa bo 24. januarja, je zapisano na spletni strani Ajpesa.

V petih sklopih je na voljo devet živilskih in dve specializirani maloprodajni trgovini s pripadajočimi skladišči in drugimi površinami. Posamezni ponudnik pa lahko za leto dni z možnostjo podaljšanja najame enega ali več sklopov trgovin, obenem pa mora odkupiti tudi celotno zalogo trgovskega blaga v posameznem sklopu.

V prvem sklopu  so prodajalne v Begunjah, Cerknici, Godoviču, Novi vasi, Starem trgu, Uncu in Babnem Polju, v drugem trgovina v Osilnici), v tretjem v Verdu, v četrtem trgovina Sonček v Starem trgu in v petem trgovina Pepelka v Starem trgu. Najemnina znaša med 250 in 5000 evrov.

Spomnimo, KGZ Krpan je šel v stečaj konec novembra, potem ko delavcem več mesecev ni izplačal plač in je imel blokirane račune. Upniki lahko svoje terjatve ter ločitvene in izločitvene pravice prijavijo do vključno 27. februarja.

Ker so bili od oskrbe KGZ Krpan zelo odvisni prebivalci oddaljenih krajev, je stečajni upravitelj Sašo Drobnak že takrat napovedal, da bo postopek vodil aktivno, osredotočen pa bo v iskanje skupnih interesov z lokalnimi deležniki.

Vir: Ajpes

Ne spreglejte

Z mislijo na prihodnost v Logatcu širijo mrežo polnilnih postaj

Z mislijo na prihodnost širimo mrežo polnilnih postaj Občina Logatec je skupaj s predstavniki Elektra …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja