Obvestilo

Uspešen vikend postojnskih balinarjev

Članice BK Postojna so nastopile na državnem članskem prvenstvu v igri dvojic, ki se je odvijalo v Pivki. Na državnem prvenstvu so nastopile tri dvojice BK Postojna, dve med njimi sta se uvrstili med štiri najboljše v Sloveniji.

Dvojica Mia Žigman in Eneja Primc Ozbič sta postali državni podprvakinji in osvojili odlično 2. mesto. Zelo dober dan na tem državnem prvenstvu sta zaokrožili Rebecca Martulaš in Aneta Fidel, ki sta zasedli 4. mesto.

Postojnske balinarke med najboljšimi v državi

Članice BK Postojna pa so le dan pred tem z zadnjim krogom zaključile jesenski del državne lige za članice, kjer po polovici prvenstva zasedajo odlično 3. mesto. Mlade postojnske balinarke po prvem delu prvenstva zaostajajo za vodilno ekipo Krim Ljubljana in drugouvrščeno Hrasta zgolj za dve točki.

Moška članska ekipa na mednarodnem turnirju

Moška članska ekipa se je pretekli vikend udeležila močnega mednarodnega turnirja v črnogorskem mestu Meljine. Domači klub je organiziral turnir trojic z udeležbo zelo močnih ekip s prostora bivše Jugoslavije. Za BK Postojna so nastopali Dejan Koren, Jure Fabjan in Walter Gregor Oprešnik. Obenem je balinarski klub Meljine izpeljal proslavo ob 40-letnici kluba in naslovu ekipnega državnega prvaka Črne gore. Za omenjeni klub sta kot posojena igralca v letošnji sezoni odlično nastopala tudi člana BK Postojna Dejan Koren in Walter Gregor Oprešnik.

Herman Zakrajšek / Uredništvo NzN

 

Ne spreglejte

Sto let PGD Grahovo

Minuli konec tedna so grahovski gasilci slovesno obeležili stoletnico svojega delovanja. To je hkrati praznik …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja