Triglav
Obvestilo

Novo: prah v pisemski pošiljki v Cerknici ni nevaren

Policijska uprava Ljubljana je bila danes okrog 9. ure obveščena, da so v eni od pisarn državnega organa v Cerknici prejeli pisemsko pošiljko, iz katere se je vsul neznan prah. Policisti  so  nemudoma pričeli izvajati vse potrebne ukrepe in aktivnosti, ki  so  predpisane  za  takšne primere (zavarovanje kraja ter sodelovanje z ostalimi službami – gasilci, delavci medicinske fakultete), sporočajo s Policijske uprave Ljubljana.
Osebe,  ki so bile v stiku s pošiljko, so v karanteni, drugi uslužbenci pa so zapustili objekt. Trenutno aktivnosti pristojnih služb še potekajo, zato bodo več informacij posredovali po zaključenem delu in znanih rezultatih.

C PU Ljubljana so pravkar sporočili, da  je bilo na podlagi opravljene  analize  sumljive  snovi  na  Inštitutu  za  mikrobiologijo in imunologijo  Medicinske  fakultete ugotovljeno, da ta ni nevarna za zdravje in življenje ljudi.
Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi sumov storitve kaznivega dejanja  povzročitve  splošne  nevarnosti,  o  ugotovitvah  pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Vir: PU Ljubljana

Ne spreglejte

Postojnčani ekupni državni prvaki v karateju

Minulo nedeljo je v Ljutomeru potekalo državno karate ekipno tekmovanje, na katerem se je zbralo 35 …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja