Postojnska jama Triglav
Obvestilo

V soboto na nogomet za spremembe v Logatec!

Slovenska filantropija 6. aprila organizira 10. Dan za spremembe – veliko vseslovensko prostovoljsko akcijo, z namenom spodbujanja pozitivnih sprememb v družbi in povezovanja lokalne skupnosti. V okviru letošnje akcije Hiša Sadeži družbe Logatec organizira nogometni turnir »NOGOMET ZA SPREMEMBE« skupaj z Ženskim nogometnim klubom Vrhnika,  Društvom invalidov Logatec, Športnim društvom Baron, prostovoljkami in prostovoljci ter prosilkami in prosilci za mednarodno zaščito nastanjenimi v izpostavi azilnega doma v Logatcu. 

Namen prijateljskega turnirja v inkluzivnem nogometu je spodbujanje raznolikosti in dobrih odnosov med različnimi skupinami v družbi ter preventiva in odprava diskriminacije in nestrpnosti. Dogodek ima za cilj razbijanje različnih stereotipov in socialno vključevanje v športnem duhu skozi povezovanje inkluzivnega in tekmovalnega nogometa. Namen turnirja je druženje in zabava, s poudarkom na pošteni igri, enakosti in timskem delu, ne pa zmagi za vsako ceno. 

Toplo vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 6. aprila ob 10. uri na nogometnem igrišču v izpostavi azilnega doma, Blekova vas 60 in brcnete diskriminacijo skupaj z nami. 

V primeru slabega vremena, bo turnir prestavljen na 13.4.2019. 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:  070 892 903 in hisa-logatec@filantropija.org

Pridružite se nam in spreminjajte tudi vi. 

Ne spreglejte

SeneCura dobila zeleno luč tudi za pričetek gradnje doma za starejše občane v Pivki

„Kot investitorji smo pridobili pravnomočno gradbeno dovoljenje za začetek gradnje doma za starejše občane v …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja