Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Višja strokovna šola Postojna enajstič slavnostno podelila diplome

V sejni dvorani Šolskega centra Postojna so že enajstič slavnostno podelili diplome 56-im študentom Višje strokovne šole Postojna, ki so uspešno zaključili dveletni študij in si pridobili višjo strokovno izobrazbo, in sicer 15 diplomantom programa poslovni sekretar, 28 inženirjem strojništva ter 13 inženirjem gozdarstva in lovstva.

Prireditev je potekala ob spremljavi glasbe Big banda Šolskega centra Postojna pod vodstvom Tomaža Nedoha. Tudi letos je prireditev vodila Katja Koren Valenčič.  Slavnostni govorniki pa so bili župan občine Postojna, Igor Marentič, direktorica Šolskega centra Postojna Helena Posega Dolenc in ravnateljica Višje strokovne šole, Nada Vadnov, ki je izpostavila štirinajst uspešnih let dela šole in možnosti razvoja. Najboljšim študentom v posameznem programu Nives Grbec, Tadeju Mikužu in Janezu Kenku so podelili nagrado, nekaj besed je v imenu diplomantov spregovoril Rok Kalister.

Mirjam Radivojevič

Foto: arhiv šole

 

Ne spreglejte

Od zemlje k nebu – Kolaži Jasmine Čelan v galeriji Zavarovalnice Triglav v Postojni

V Zavarovalnici Triglav, Območni enoti Postojna, kljub epidemiji nadaljujejo s postavitvami zanimivih likovnih del različnih …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja