Obvestilo

Začenja se »plesno leto« za odrasle

Plesna šola Urška v Postojni ustvarja rodove plesalcev že od leta 1989 in ponuja učenje »plesne abecede« za praktično vse starostne kategorije, od triletnikov, ki tu naredijo prve plesne korake,  do osnovnošolcev in odraslih, ki obnovijo ali pa se šele naučijo družabnih plesov. V vseh teh letih se je več tisoč otrok in odraslih v Plesni šoli Urška Postojna naučilo prvih ali pravih plesnih korakov in zanimanje za učenje plesa v Postojni in bližnjih krajih ne pojema. Ples namreč še zdaleč ni le rekreacija, ampak tudi rekreacije, za nekatere celo slog življenja.

Vsi tisti, ki ste plesne korake  že malce pozabili ali pa bi zgolj v zanimivi družbi preživljali večere in z gibanjem ob prijetni glasbi poskrbeli tudi za svoje zdravje, imate  lepo priložnost v četrtek, 11. februarja, saj v prostorih plesnega centra Urška na Volaričevi ulici 8 v Postojni ob 20.40  poteka vpis v začetni tečaj družabnega plesa za odrasle.

Svoje znanje tečajniki pokažejo večkrat na leto. Tako Plesna šola Urška Postojna vsako leto pripravlja maturantski in božično-novoletni ples, prireditev ob materinskem dnevu, plesalci pa nastopajo še na številnih drugih kulturnih prireditvah v občini in zunaj nje.

In ne pozabite: Urška je del Postojne.

Plesna šola Urška Postojna-Matej in Špela Kralj

Na fotografiji Matej in Špela Kralj (arhiv Plesne šole Urška)

 

Ne spreglejte

Postojna postaja kolesarska destinacija

V decembru je Občina Postojna s strani izvajalca del, Intechgrup d.o.o., prevzela osrednji del nove …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja