Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Zbirni center Ostri Vrh od jutri odprt za občane

Čas epidemije, omejevanja osebnih stikov in zadrževanja doma mnogi občani izkoristijo za spomladansko čiščenje svojih domov. V Komunalnem podjetju Logatec so zato v zadnjih dneh sprejeli številne klice o delovnem času zbirnega centra Ostri Vrh, po drugi strani pa je bilo opaziti kopičenje odpadkov v naravi.

V Komunalnem podjetju Logatec so se zato v dogovoru s civilno zaščito in ob soglasju Občine Logatec odločili, da zbirni center, ki je bil od razglasitve epidemije odprt samo za smetarska vozila, odprejo tudi za občane.

Delovni čas zbirnega centra bo tako od ponedeljka do petka od 7:30 – 14.30 ure. V soboto bo center ostal zaprt. Na zbirnem centru bo prisoten samo eden od zaposlenih v komunalnem podjetju.

Občani lahko dovažajo odpadke tako, da sta sočasno v zbirnem centru samo dve stranki. Preostali, če jih je več, čakajo pred ograjo. Ko gre eden ven, gre lahko drugi notri. Zaposleni ne bo pomagal pri raztovarjanju, bo pa vodil evidenco, tehtanje in izdelavo evidenčnih oz. tehtalnih listov, ki jih mora stranka podpisati. Vse stranke morajo obvezno nositi zaščitno masko in rokavice.

 

Štab CZ Občine Logatec

Ne spreglejte

12. Dan za spremembe – Premagajmo osamljenost

aprila 2021 se bo pričela vseslovenska prostovoljska akcija, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja